Arkitekttegnede huse

Arkitekttegnede huse efter jeres ønsker og behov

Arkitekttegnede Huse

Foruden vores dejlige typehuse bygger vi endvidere individuelle arkitekttegnede huse helt efter jeres ønsker og specifikationer. Vi kan bygge arkitekttegnede huse enten som nøglefærdige huse eller, hvis det ønskes, som medbyg.

Mulighederne er mange, idet vi bygger huse i både ét og flere plan samt med forskudte etager. Vi arbejder ud fra devisen, at ikke to kunder er ens – og så skal husene selvfølgelig heller ikke være det.

Vores arkitekt tegner og tilpasser jeres drømmehus helt, som I ønsker det og har behov for, såvel når I flytter ind, som i fremtiden.

Er huset af mere speciel karakter, vil arkitekten normalt deltage i et eller flere møder med jer, men derudover er I naturligvis til enhver tid velkomne til at kontakte ham, hvis der skulle være spørgsmål eller I har ønsker om ændringer I byggeprojektet.

I er også altid velkomne til at kontakte os for en indledende snak om jeres drømmehus, ligesom I er velkomne til at læse mere om os og vores virksomhed Comforthuse A/S på hjemmesiden.

Arkitekttegnede huse af meget høj kvalitet og til meget attraktive priser

Arkitekttegnede Huse

Comforthuse A/S er ligeledes specialist I dejlige og funktionelle arkitekttegnede huse af meget høj kvalitet og til priser, som alle kan forholde sig til.

Vi bygger såvel typehuse som arkitekttegnede huse og fokuserer altid på: at overholde alle indgåede aftaler til punkt og prikke, at færdiggøre byggeriet til aftalt tid, samt at sikre, at kvaliteten er helt I top. Og det er vi dygtige til, læs blot her på siderne, hvad mange af vores mange tilfredse og glade kunder mener om os.

Comforthuse A/S er typehuse og arkitekttegnede huse af meget høj kvalitet og til attraktive priser.