Billigt typehus I topkvalitet og bedste håndværksmæssige udførelse

Billigt typehus på Fyn

Comforthuse A/S sætter en ære i at opføre et billigt typehus med mulighed for at vælge individuelle løsninger, således at husene tilpasses jeres ønsker og behov – og det sker altid i tæt samarbejde med jer som bygherrer.

Typehuse med albuerum for individuelle løsninger er nøgleord for Comforthuse A/S. Vi ønsker at bygge nyt hus, som I gerne vil have det. Vi har masser af planløsninger for samtlige vores hustyper, men fælles for dem alle er, at vi altid er parat til at gennemføre de ændringer, som I ønsker gennemført.

Billigt typehus, der opfylder alle ønsker

Vi bestræber os på at opfylde alle ønsker i den udstrækning, som det overhovedet er muligt. Alle vores typehuse er gennemført kvalitet, vi går aldrig på kompromis med kvaliteten – læs blot her på hjemmesiden, hvad der indgår af kvalitetsprodukter i samtlige vores huse, det er ikke småting.

Vi har igennem mange år bygget et stort antal huse overalt i landet, derfor har vi opbygget en stor samling af plantegninger over huse i vores katalog, der kan være en inspirationskilde for alle jer, der går i byggetanker.

Men, uanset at vi har mange gennemtænkte planløsninger på et billigt typehus, så skal I ikke holde jer tilbage, såfremt I har særlige ønsker til indretningen af jeres nye hus. I er til enhver tid velkomne til at udarbejde jeres egen skitse til en planløsning, som vi kan arbejde videre med, uden at det skal påvirke grundprisen på huset.

Hvad siger i f.eks. til blødstrøgne mursten, 3 lags superlavenergiruder, Nilan ventilationsanlæg, betontagsten, gulvvarme i hele huset med trådløse rumfølere, Grohe vandbesparende blandingsbatterier, loft i 5” ludbehandlede profiler, trægulv i stuen i eg/ask og meget, meget andet.

Kontakt os for et informationsmøde og bestil samtidig tid for at se et af vores prøve typehuse. Kvaliteten taler for sig selv.

Byg et billigt typehus fra Comforthuse A/S

Typehus tegning

Comforthuse A/S er den helt rigtige samarbejdspartner for alle jer, der går i byggetanker.
Vi kan tilbyde et billigt typehus i en unik kvalitet og med et 1.klasses materialevalg til priser, som ikke er hverdagskost for typehuse med individuelle løsninger og i en sådan kvalitet.

Vi bygger gerne et vinkelhus, længehus eller knækhus, H huse og også specialhuse. Vi kan tilbyde et stort antal planløsninger baseret på mange års erfaring med byggeri, og vi har i dag et billigt typehus for enhver smag.

Uanset om I vælger et længehus, et vinkelhus, et knækhus eller et H hus, så leverer vi altid samme topkvalitet, både hvad angår den håndværksmæssige udførelse og materialevalget i vores typehuse. Bestem i høj grad en egen planløsning for jeres drømmehus, som I forhåbentlig skal bo og trives godt i mange år ud i fremtiden.

Byg et hus med Comforthuse! Kontakt os gerne og lad os berette mere om os og vores virksomhed. Vi har med garanti også et billigt typehus i topkvalitet og med bedste håndværksmæssige udførelse, som passer til jeres smag og modsvarer jeres krav til en moderne og funktionel bolig.