Billigt typehus I topkvalitet og bedste håndværksmæssige udførelse

Comforthuse A/S sætter en ære i at opføre et billigt typehus med mulighed for at vælge individuelle løsninger, således at husene tilpasses jeres ønsker og behov – og det sker altid i tæt samarbejde med jer som bygherrer. Vi har igennem mange år bygget et stort antal huse overalt i landet, derfor har vi opbygget en stor samling af planløsninger i vores katalog, der kan være en inspirationskilde for alle jer, der går i byggetanker. Men uanset at vi har mange gennemtænkte planløsninger på et billigt typehus, så skal I ikke holde jer tilbage, såfremt I har særlige ønsker til indretningen af jeres nye hus. I er til enhver tid velkomne til at udarbejde jeres egen skitse til en planløsning, som vi kan arbejde videre med, uden at det skal påvirke grundprisen på huset.

 

Går du i byggetanker? Byg et billigt typehus fra Comforthuse A/S

Comforthuse A/S er den helt rigtige samarbejdspartner for alle jer, der går i byggetanker. Søger I et billigt typehus i topkvalitet, i bedste håndværksmæssige udførelse og med albuerum for individuelle løsninger, så kom trygt til Comforthuse A/S. Vi bygger vinkelhuse, længehuse, knækhuse, H-huse og specialhuse. Vi kan tilbyde et stort antal planløsninger baseret på mange års erfaring med byggeri, og vi har i dag et billigt typehus for enhver smag.
Kontakt os gerne og lad os berette mere om os og vores virksomhed. Vi har med garanti også et billigt typehus i topkvalitet og med bedste håndværksmæssige udførelse, som passer til jeres smag og modsvarer jeres krav til en moderne og funktionel bolig.

 
Se flere typehuse her: TypehuseVinkelhuseKnækhus