Byg et hus, som I selv har designet det meste af – Comforthuse A/S byder på det hele

Byg et hus hos Comforthuse A/S, her har vi udviklet et byggekoncept, der består af mange forskellige grundplaner, der alle kan rettes til og ændres efter kundernes ønsker og behov. Med os kan de enkelte rum udvides, der kan flyttes skillevægge eller laves mere radikalt om på de foreslåede grundplaner. Desuden kan vi også tilbyde en række specielle villaer, som vores arkitekter tegner for jer efter ønske. Alle vore boliger er bygget efter gældende lovkrav og anbefalinger omkring lavenergiboliger.

Comforthuse A/S har igennem adskillige år bygget flere hundrede boliger med udgangspunkt i vores selvudviklet koncept. Vi har derfor altid et hus – enten under opførelse eller så godt som indflytningsklart – som vi med glæde viser frem. I kan derfor altid finde masser af ideer og inspiration og få et indtryk af forskellige livsstilsformer. Og vigtigst, så kan I se den unikke kvalitet, som huse opført af Comforthuse A/S udstråler. Byg et hus med os, og I får en livsstil i topklasse, kvalitet og fornem arkitektur – hvilket er nøgleord for jeres nye hus. Vi har simpelthen et hus for enhver smag og ethvert behov. Byg et hus med os og få et komplet overblik over jeres færdige husbyggeri – inden der er taget ét eneste spadestik.

 

Parcelhuse som individuelle huse – 30 års erfaring med husbyggeri i topkvalitet

Hos Comforthuse A/S har vi for længe siden indset, at mennesker er individuelle, og derfor har individuelle ønsker og krav – også når det gælder husbyggeri. Vi er stolte af, at ikke ét eneste af vores huse er opført i samme udgave flere gange. Et godt bevis på, at vi sikrer vores kunder en unik bolig og skaber miljøer, der afspejler både 1.klasses materialevalg og kvalitet i selve byggeriet. Individualiteten i byggeriet bevares på den måde, at den enkelte kunde selv styrer investeringen i byggeriet. Byg et hus med Comforthuse A/S, og kom med i kredsen af glade og tilfredse bygherrer – se selv vores referencer.