Comforthuse A/S – vi er ekspert i at bygge huse i topkvalitet og til attraktive priser

Hvis I vælger Comforthuse A/S som jeres byggepartner, har I valgt et byggefirma, der virkelig forstår kunsten at bygge huse i en unik kvalitet og til priser, som alle kan forstå og forholde sig til. Om I vælger blandt en af vores forskellige typehuse eller I vælger at få tegnet et special hus helt efter jeres ønske, så er kvalitet og fleksibilitet stadig i højsæde. Comforthuse A/S tilbyder et stort antal grundplaner ud fra hvilke, I selv kan flytte skillevægge, bestemme rumstørrelse og placering, samt meget andet. Det bliver ikke meget bedre.

Vi har valgt at bygge huse, som I gerne vil have dem, og ikke som andre synes de skal være. Det er trods alt jer, der skal bo i det nye hus. Vi er alle forskellige og stiller forskellige krav til vores bolig og dens indretning, det er disse krav vi opfylder – og vi gør det til typehuspris.

Hos Comforthuse A/S får du et nyt hus til priser, der ikke tømmer kontoen

Kvalitet behøver ikke at koste en formue, heller ikke når det drejer sig om at bygge et nyt hus i samme høje kvalitet som hos Comforthuse A/S. Når man bygger huse med os som partner får man, foruden den høje kvalitet og de beskedne priser, tillige muligheden for at indrette sit typehus nogenlunde, som man vil. Et suverænt godt tilbud til suverænt attraktive priser.

At bygge hus med Comforthuse A/S garanterer kvaliteten, en unik og individuel indretning, og troværdighed. Alt sammen til priser man normalt ikke forventer at se når der er så meget medbestemmelse i opførelsen af nyt hus. Vi trives nemlig bedst når vores kunder er tilfredse. Så dialog mellem os og vores kunder er utrolig vigtigt, så vi alle kan være stolte og glade for resultatet.

Comforthuse A/S tager gerne en ”byggesnak” angående priser når I skal bygge hus

Står I overfor beslutningen om nyt hus, og har I ikke fundet d helt rigtige byggepartnere endnu. Så er vi, hos Comforthuse A/S, mere end klar til at tage en uforpligtende samtale med jer, hvor I kan fortælle lidt om jeres ønsker og krav til et nyt hus, og gerne også jeres budget. Ud fra alle informationerne kan vi beregne nogle priser, som ofte ses som ganske rimelige og attraktive taget i betragtning af de individuelle løsninger vi tilbyder.

Comforthuse A/S er en troværdig partner og vi har masser af erfaringer med at bygge huse. I kan læse mere her på hjemmesiden om os og vores kompetencer og ellers er I meget velkommen til at ringe til os for yderligere information. Vi tager også gerne en ”byggesnak” med jer, ligesom vi også altid har et prøvehus at vise frem, måske ikke helt indflytningsklart, men dog så langt fremme, at I kan danne jer et godt indtryk af kvaliteten i vores byggeri. Vi kan nemlig det der med at bygge huse.

 

Læs også om: Nyt hus priser – Plantegninger – Nøglefærdigt hus – H huse – Huse i Odense – Udstillingshuse – TypehusfirmaerTegning af hus