Vil I bygge et hus?

Hos Comforthuse A/S er vi eksperter i at bygge huse i topkvalitet og til attraktive priser

Bygge hus med Comfort Huse

Kom trygt til Comforthuse A/S når I skal bygge hus – individuel topkvalitet til den rigtige pris.

At bygge hus er vores speciale, og vi gør det hver eneste dag. Det er din garanti for godt håndværk, og vi vægter kvaliteten højt.

Det kan være svært at vælge, når du skal til at bygge et hus.

Hos Comforthuse A/S har vi et fælles værdigrundlag, som vi alle arbejder efter, og som vi ikke kunne drømme om at fravige.

Vi ønsker først og fremmest at fremstå som en troværdig partner for alle, som har planer om at bygge et hus, og at skabe 100 % tilfredshed hos vores kunder, samt altid at have den enkelte kunde i centrum såvel før, som under, og efter byggeriet er afsluttet.

Vi kan bygge et hus der gør kunden tilfreds

Comforthuse A/S har i årenes løb bygget hundredvis af nye huse for vores mange glade og tilfredse kunder, læs blot et udsnit af vores kundeudtalelser her på hjemmesiden.

Hvis I vælger Comforthuse A/S som jeres byggepartner, har I valgt et byggefirma, der virkelig forstår kunsten at bygge huse i en unik kvalitet og til priser, som alle kan forstå og forholde sig til. Om I vælger blandt vores forskellige typehuse eller I vælger at få tegning af hus direkte efter jeres ønsker, så er kvalitet og fleksibilitet altid i højsædet.
Vi bygger både typehuse og specielle huse, der er tegnet individuelt til vores kunder, ligesom vores typehuse er præget af individuelle løsninger baseret på en af vores mange planløsninger.

Comforthuse A/S tilbyder et stort antal grundplaner ud fra hvilke, I selv kan flytte skillevægge, bestemme rumstørrelse og placering, samt meget andet. Det bliver ikke meget bedre.

Vi har valgt at bygge huse, som I gerne vil have dem, og ikke som andre synes de skal være. Det er trods alt jer, der skal bo i det nye hus. Vi er alle forskellige og stiller forskellige krav til vores bolig og dens indretning, det er disse krav vi opfylder – og vi gør det til typehuspris.

Hos Comforthuse A/S får du et nyt hus til priser, der ikke tømmer kontoen

Bygge hus priser - Hvad koster det at bygge et hus?

Kvalitet behøver ikke at koste en formue, heller ikke når det drejer sig om at bygge nyt hus i samme høje kvalitet som hos Comforthuse A/S.

Når man bygger huse med os som partner får man, foruden den høje kvalitet og de beskedne priser, tillige muligheden for at indrette sit typehus nogenlunde, som man vil. Et suverænt godt tilbud til suverænt attraktive priser.

At bygge hus med Comforthuse A/S garanterer kvaliteten, en unik og individuel indretning, og troværdighed. Alt sammen til priser man normalt ikke forventer at se når der er så meget medbestemmelse i opførelsen af nyt hus.

Vi trives nemlig bedst når vores kunder er tilfredse. Så dialog mellem os og vores kunder er utrolig vigtigt, så vi alle kan være stolte og glade for resultatet.

Comforthuse A/S tager gerne en ”byggesnak” angående priser når I skal bygge hus

Comforthuse A/S - Hvis du vil bygge huse

Står I overfor beslutningen om nyt hus, og har I ikke fundet d helt rigtige byggepartnere endnu. Så er vi, hos Comforthuse A/S, mere end klar til at tage en uforpligtende samtale med jer, hvor I kan fortælle lidt om jeres ønsker og krav til et nyt hus, og gerne også jeres budget.

Ud fra alle informationerne kan vi beregne nogle priser, som ofte ses som ganske rimelige og attraktive taget i betragtning af de individuelle løsninger vi tilbyder.

Comforthuse A/S er en troværdig partner og vi har masser af erfaringer med at bygge huse. I kan læse mere her på hjemmesiden om os og vores kompetencer og ellers er I meget velkomne til at ringe til os for yderligere information.

Vi tager også gerne en ”byggesnak” med jer, ligesom vi også altid har et prøvehus at vise frem, måske ikke helt indflytningklart, men dog så langt fremme, at I kan danne jer et godt indtryk af kvaliteten i vores byggeri. Vi kan nemlig det der med at bygge huse.

Byg et hus med Comforthuse A/S og følg med i processen

Comforthuse A/S - Hvis du vil bygge et hus

At bygge nyt hus bør ikke være en frustrerende og lang proces, og det bliver det heller ikke med os. Byg et hus med Comforthuse A/S og I kan til enhver tid kontakte os under processen for at få opdateringer eller komme med småændringer, ligesom I kan besøge byggepladsen for at se hvor langt vi er kommet.

Om i har valgt et nøglefærdigt typehus eller en af vores specielle huse, så er slutproduktet det samme – et nyt hus i høj kvalitet, som er præget af jeres ønsker og behov.

Kontakt os og aftal et møde, såfremt I har planer om at bygge et nyt hus. Vi er parat med saglig information og relevant brochuremateriale.