Comforthuse A/S – byggefirma med huse i topklasse. Færdigt hus til tiden uden bekymringer

Comforthuse A/S er ikke kun et byggefirma med huse i topkvalitet. Vi bygger også på åbenhed, ærlighed og gensidig tillid – som skaber tryghed og gensidig forståelse. Vi er et byggefirma med huse, der udstråler kvalitet og arkitektonisk harmoni, såvel udvendigt som indvendigt. Vi tilbyder typehuse med enorme muligheder for individuel tilpasning, såsom flytning af skillevægge, ændring af rumstørrelse og antal rum m.m. Vores huse er så fleksible og kan tilpasses kundeønsker i en sådan grad, at vi simpelthen aldrig har bygget 2 ens huse i hele firmaets historie. Og så bygger vi kvalitetshuse og byder på en eminent kundeservice. Læs blot uddrag af kundeudtalelser her på hjemmesiden.

Ring til os for yderligere information og bestil gerne vores omfattende brochuremateriale. Her på hjemmesiden kan I desuden finde masser af information, billeder, plantegninger og meget, meget andet.

Comforthuse A/S – byggefirma med huse der udstråler kreativitet, innovation og topkvalitet

Velkommen til at besøge os i et af vores prøvehuse eller I et næsten færdigbygget hus, såfremt dette er nærmere jeres bopæl. Comforthuse A/S er et byggefirma med huse i den allerøverste ende af kvalitetsskalaen, det ses mere end tydeligt, når man træder indenfor. Vores typehuse har masser af albuerum for individuelle løsninger, hvilket vores kunder har været særdeles glade for. Vi har nemlig i vores lange historie som byggefirma i topklasse aldrig bygget 2 identiske huse.

Ring til os snarest muligt og aftal et besøg i et af vores prøvehuse og læs også gerne mere om os og vores byggeprogram her på hjemmesiden.