H huse i en klasse for sig – den bedste. Vælg mellem færdigbyg eller medbyg

H Huse - Typehus

Comforthuse A/S har fornøjelsen at kunne præsentere i dejlig serie af nye, lækre og funktionelle H huse i størrelserne 154 m2, 170, 180 samt 196 m2. Utroligt dejlige huse i absolut topkvalitet, hvor det som sædvanlig hos os, er muligt at vælge individuelle planløsninger.

I standardudgaven kommer vores H huse bl.a. med blødstrøgne mursten, 3 lags superlavenergiruder, Nilan ventilationsanlæg, gulvvarme i hele huset med trådløse rumfølere, ludbehandlede profillofter og lækkert trægulv i stuen samt meget, meget andet, der gør vores H huse til noget ganske specielt og anderledes.

Ring til os og hør mere, vi beretter gerne flere enkeltheder, og vil gerne invitere jer til at besøge et af vores udstillingshuse eller et næsten nøglefærdigt hus, hvor I ved selvsyn kan overbevise jer om det unikke design og den enestående kvalitet. Læs også gerne mere her på siderne, hvor I bl.a. kan finde plantegninger over samtlige vores H huse.

Comforthuse A/S byder på lækre H huse i forskellige størrelser. Kvaliteten i top og prisen i bund

H Huse

Står et af vores lækre H huse øverst på jeres ønskeliste, så kontakt os hellere i dag end i morgen. Rom blev jo ikke bygget på en dag, det gør H huse fra os heller ikke. Ganske vist har vi korte byggetider, men det går aldrig hurtigere end at kvaliteten kan følge med.

Kontakt os og reserver tid for et besøg i et af vore H huse og se de mange plantegninger over huse her på hjemmesiden.