Typehuse i Odense, på Fyn samt i trekantsområdet – ligesom du ønsker det

Typehuse Odense

Kvalitet behøver ikke koste en formue, i hvert fald ikke når man bygger huse i Odense med Comforthuse A/S som partner. Vi lægger stor vægt på det individuelle i byggeriet, så på trods af at vi som udgangspunkt anvender et antal planløsninger, som vores arkitekter har skabt, så har den enkelte bygherre rige muligheder for at foretage ændringer, flytte skillevægge, ændre rumstørrelse og meget andet.

Så på trods af at vi har bygget huse i nu masser af år, så har vi aldrig bygget 2 ens huse – det kalder vi for fleksibilitet og innovation. Vores mange kunder har i årenes løb i vid udstrækning udnyttet mulighederne for individuelle løsninger. Vi bygger altid efter de nyeste principper og energirigtige løsninger, herunder huse i lavenergiklasse jf. BR 10.

Her på hjemmesiden kan I læse meget mere om os og vores formåen, når det gælder at bygge huse i Odense og typehuse på Fyn. I er selvfølgelig også altid parat til at kontakte os for yderligere information, ligesom vi altid gerne åbner et udstillingshus for jer, så I ved selvsyn kan se den enestående kvalitet, som er gennemgående for vores huse i Odense.

Huse i Odense – topkvalitet fra A til Z uden det koster en formue

Typehuse i Odense

Byg hus i Odense med Comforthuse A/S og i kan være sikre på at kvaliteten er helt i top. Individuelle typehuse og villaer, som er tegnet af vores egne arkitekter. Mange forskellige størrelser og typer som f.eks. vinkelhuse, længehuse, H huse og knækhuse. Vi bygger huse i Odense og på Fyn som I ønsker det.

Kontakt os gerne for yderligere information og vejledning eller aftal et møde med os om jeres husplaner.