Byg et knækhus med Comforthuse A/S som partner. Topkvalitet behøver ikke koste en formue

Knækhus

Et knækhus kræver en smule mere plads på byggegrunden end eksempelvis vinkelhuse, idet denne type hus under normale omstændigheder går 45 grader ud i vinkel, hvilket indebærer mange spændende og anderledes vinkler, der åbner muligheder for jer, som synes om interessante indretningsmuligheder.

Et knækhus har fantastisk mange muligheder, så det er værd at tage med i overvejelserne som et alternativ til et vinkelhus, et H hus eller et længehus. Hos Comforthuse har vi det hele i vores velkendte kvalitet og til beskedne priser.

Læs mere om vores mange forskellige hustyper og husstørrelser her på hjemmesiden når i skal bygge hus, hvor vi også viser et uddrag af vores mest populære plantegninger.
I er også til enhver tid velkomne til at kontakte os for supplerende information eller for et besøg i et af vores prøvehuse.

Vælg et spændende knækhus med de mange og anderledes indretningsmuligheder

Knækhus med forhave

Et knækhus er en ny og anderledes måde at bygge huse på, men til gengæld byder den på spændende og anderledes måder at indrette jeres bolig på. Den udfordring har Comforthuse A/S straks tage op og kan nu tilbyde et lækre boliger på henholdsvis 129 m2, 151, 161, 165 og 175 m2.

Kvalitet behøver ikke at koste en formue, og det afspejles mere end tydeligt på priserne hos os.

Et knækhus fra Comforthuse A/S kommer nemlig som standard med bl.a. blødstrøgne mursten, 3 lags superlavenergiruder, Nilan ventilationsanlæg, Gulvvarme i hele huset med trådløse rumfølere, ludbehandlede 5” profil lofter, trægulv i stuen, tæpper i værelser, klinker i køkken/alrum, bryggers og på badeværelser, hvidevarepakke efter hustype og inventar fra HTH (vælges frit efter afsat beløb) og Grohe vandbesparende blandingsbatterier.

Se eksempler på vores mange spændende plantegninger over huse her på siderne og kontakt os for yderligere information.