Vælg et hus i særklasse – vælg et nøglefærdigt hus fra Comforthuse A/S

Nøglefærdigt hus

Comforthuse A/S bygger gerne et nøglefærdigt hus til jer efter jeres ønsker.

Vores byggeprogram, som er baseret på typehuse med albuerum for individuelle løsninger, omfatter et stort antal længehuse, H huse, vinkelhuse samt knækhuse i forskellige størrelser, men alle med den samme luksuriøse standardudrustning, som normalt ikke er hverdagskost i typehuse.

Vi bygger et nøglefærdigt hus til jer, præcis som I gerne vil have det, og holder jer hele tiden opdateret om status for byggeriet, ligesom I selvfølgelig altid er velkomne til at besøge byggepladsen.

Når I vælger at bygge nyt hus i topkvalitet med os, har I valgt det sikre frem for det usikre. Vi garanterer, at I får en bolig, som I vil trives optimalt i året rundt.

Med et nøglefærdigt hus fra Comforthuse A/S har I skudt papegøjen

Nøglefærdigt hus - Tegning

Har I købt byggegrund eller ser I på byggegrund i øjeblikket, så er tiden også inde til at få en snak med Comforthuse A/S om et nøglefærdigt hus. Og kniber det med at finde en passende byggegrund, kan vi måske hjælpe jer.

Foruden at bygge arkitekttegnede enkeltvillaer, er vi kendt for vores meget fleksible billige typehuse med masser af albuerum for individuelle planløsninger.

Vi strækker os til det yderste for at bygge jer et nyt hus, som I gerne vil have det. I vores omfattede typehusprogram indgår såvel længehuse som knækhuse, vinkelhuse og H huse – og vi byder på mange størrelser af typehuse af enhver art.

Ring til os og hør nærmere og aftal evt. tid for at bese et nøglefærdigt hus, og læs også gerne mere her på hjemmesiden.