Bygge nyt hus til fordelagtige priser?

bygge nyt hus

Med Comforthuse A/S ved roret kan I bygge nyt hus til fordelagtige priser

Går I også i byggetanker? Kom i givet fald trygt til Comforthuse A/S, vi kan nemlig tilbyde jer et nyt hus til priser, som især kvaliteten taget i betragtning er et af de allerbedste tilbud, som findes på markedet. Vi har mange forskellige hustyper i mange forskellige størrelser og med mange forskellige planløsninger.

Vi prioriterer meget, meget højt, at samtlige vores kunder kan få deres drømmehus hos os, derfor har vi udviklet et koncept, hvor der er mulighed for en masse individuelle løsninger, uden at det koster en masse penge.

Vi bygger et hus, som I gerne vil have det og ikke som andre gerne vil, at det skal se ud. Det er jer, som skal bo og leve i huset og har derfor også krav på et hus, hvor I trives. Det er også hovedårsagen til, at vi i masser af år ikke har bygget 2 identiske huse.

Her på hjemmesiden kan I finde et hav af informationer om vores mange huse. Hos os kan I bygge hus til priser, som er til at forstå, men som måske forstås bedst, efter I har besøgt et af vores prøvehuse. Interesseret? Ring til os på 31 46 37 97 og aftal tid for et besøg.

Vil I bygge nyt hus med kvalitet og tryghed i højsædet? Så er Comforthuse det rette valg for jer!

Bygge nyt hus

Tryghed og sikkerhed samt høje kvalitetskrav er i de fleste tilfælde det vigtigste for mennesker, når man skal bygge nyt hus – samt selvfølgelig ønsket om at sætte sit eget og familiens personlige præg på indretningen, rummenes størrelse og placering m.v.

Alt dette har vi for længe siden indset hos Comforthuse A/S, og sammen med ærlighed og åbenhed er det netop de ting, som vi prioriterer højest i vores virksomhed, og som vi er lykkedes med. Med os som partner kan man bygge nyt hus uden at bekymre sig og stadig sove godt om natten.

At bygge nyt hus er noget af en kunstart

At bygge hus kan være som at vandre i en jungle uden rigtigt at kunne se til nogen af siderne. Men sådan behøver det ikke at være.

Hos Comforthuse A/S har vi gjort hele processen overskuelig og gennemsigtig, det skaber tryghed og tillid hos vores kunder, og respekt hos typehusfirmaer. Vi tilbyder åbenhed, ærlighed og et hus, der står færdigt til tiden. Et kvalitets typehus på Sjælland eller Fyn, eller en villa tegnet af vores arkitekter, som I selv har været med til at præge indretningen af, idet alle vores typehuse er baseret på individuel indretning så langt det overhovedet går. Vi har gjort det til en fornøjelse at bygge nyt hus.

Stort program for typehuse med individuelle løsninger. Byg nyt hus til priser, som skaber glæde

Comfort Huse - Nyt hus Priser

Kontakt os gerne og aftal tide for et møde samt et besøg i et af vores prøvehuse. Vi tilbyder at bygge jer et kvalitets hus til priser, som er til at forholde sig til. Længehuse, knækhuse, vinkelhuse, H huse og villaer tegnet af vores egne arkitekter.

Huse i mange forskellige størrelser uanset hustype. Vælg hustype, størrelse og planløsning. Vi laver de individuelle ændringer, som I vil og bygger et kvalitetshus helt efter jeres hoved. Comforthuse A/S til byder et nyt hus til priser, som I vil synes om.