Plantegninger

Plantegninger over huse fra Comforthuse A/S – Gennemført kvalitet

Plantegninger over typehuse

Comforthuse A/S kan tilbyde at sende jer plantegninger over huse af alle typer.

Vi kan levere et nøglefærdigt hus som længehus, vinkelhus, knækhus eller H hus, og desuden kan vi byde på lækre arkitekttegnede huse, som vores egne arkitekter tegner efter jeres ønsker og specifikationer.

Samtlige vores typehuse kommer med mange muligheder for ændringer af planløsningen, idet vi bestræber os på at kunne levere typehuse, som I gerne vil have det.

Rekvirer nogle plantegninger over huse af forskellig slags og brug dem som udgangspunkt til at ridse en indretning op, som imødekommer jeres ønsker og behov. Flyt nogle skillevægge, lav om på rumstørrelsen – mulighederne er mange. Og kommer i i tvivl om noget undervejs, så er I naturligvis altid velkomne til at kontakte os og bede om hjælp.

Brug vores plantegninger over huse til at designe jeres eget drømmehus

Plantegninger over huse

Comforthuse A/S er ikke kun et blandt typehusfirmaer med yderst fleksible planløsninger, men også for vores arkitekttegne huse i en klasse for sig.

Går I rundt med planer om at bygge hus, så rekvirer gerne en samling af vores plantegninger over huse, tegninger som I kan arbejde videre med for at skabe lige præcis jeres eget drømmehus.

Vores plantegninger over huse er meget detaljerede og giver et godt indblik i, hvad vi kan tilbyde. Vi byder på alle typer af huse i alle størrelser, og under den enkelte husstørrelse kan I her på hjemmesiden læse detaljeret om, hvad der indgår som standard udrustning i alle huse – og det er ikke så lidt.

Er der tvivlsspørgsmål undervejs, så tøv ikke med at kontakte os for hjælp.