Check de beskedne priser på typehuse hos Comforthuse A/S

Typehuse priser

Comforthuse A/S kan tilbyde særdeles attraktive priser på typehuse. Vi har altid kunnet tilbyde huse i en unik kvalitet og til særdeles rimelige typehuse priser. Topkvalitet og priser på typehuse, som det ikke er nemt at matche.

Foruden arkitekttegnede huse bygger vi stribes af typehuse – ikke typehuse i traditionel forstand – men huse hvor I, som kunder, kan sætte jeres helt eget fingeraftryk.

Der er nemlig masser af muligheder for at foretage ændringer, som er tilpasset jeres ønsker og behov – og så er vores priser på typehuse oven i købet så attraktive, at det er vanskeligt at finde huse der byder på mere valuta for pengene.

Vi bygger huse baseret på et større antal planløsninger, som I kan ændre på inden for mange områder, vi finder normalt den mest optimale løsning. Vi har huse af enhver slags, længehuse, knækhuse, vinkelhuse og H huse, og inden for hver kategori findes der mange forskellige størrelser at vælge imellem. Læs gerne mere detaljeret her på hjemmesiden og kontakt os gerne for yderligere information.

Hvis I ønsker at besigtige et prøvehuse, så klarer vi også gerne det. Husk, at vi aldrig er længere borte end en telefonsamtale.

Comforthuse A/S byder på beskedne priser på typehuse i topkvalitet

Comforthuse A/S er altid først med det sidste, både når det gælder de nyeste byggeprincipper og energirigtige løsninger, herunder huse i lavenergiklasse jf. BR 10 samt tilpasning af vores typehus priser i overensstemmelse med prisudviklingen i både opadgående som nedadgående retning.

Priser på typehuse

Kvalitet behøver ikke koste en formue, det princip har vi arbejdet efter i masser af år, og med stor succes. Vi bygger jeres drømmehus i en kvalitet, der simpelthen ikke findes bedre på markedet.

”Vi har fået vores drømmehus, og i en kvalitet så vores byggesagkyndige var imponeret”, lyder teksten i en af mange kundeudtalelser, som I kan finde uddrag af her på hjemmesiden. Byg et hus med Comforthuse. Vores priser på typehuse er til at føle på, og man får virkelig noget for pengene – gennemført kvalitet fra A til Z.

Typehus priser, der matcher markedets bedste

Vælg det sikre for det usikre – vælg Comforthuse A/S med den unikke kvalitet og de beskedne typehus priser.

Vi kan til enhver tid tilbyde typehus priser, der matcher de bedste på markedet – og kig engang på vores kvalitet og standard udrustning, vores fleksibilitet og individuelle løsninger. Det er der ikke mange, som matcher.

Kontakt os gerne og hør mere om nyt hus priser, eller ring til os og aftal tid for et møde. Det er altid nemmere at snakke ”face to face” og få så meget som muligt afklaret fra starten.

Vil I se et af vores dejlige prøvehuse, så klarer vi også det uden problemer. Typehus priser der giver genklang! Kom og check dem hos Comforthuse A/S.