Profil

Comfort Huse har den holdning, at individuelle planløsninger ikke behøver at være dyrere end et standard typehus. Hvis I gerne vil have et hus, der ikke ligner alle andre i området, men ønsker et kvalitetshus, der bærer præg af jeres personlige valg og idéer, så læs videre herunder.

Firmaet har en arkitekt ansat til at udarbejde individuelle planløsninger efter jeres ønsker og drømme, og denne service er inkluderet i husprisen. For at sikre det høje kvalitetsniveau, som er grundstenen i vores strategi, har vi en målsætning om ikke at bygge flere huse end vi altid kan følge de enkelte projekter hele vejen. Samtidig bruger vi de samme samarbejdspartnere og håndværkere på alle projekter, hvilket sikrer at husene altid opføres i topkvalitet.

Vi lægger stor vægt på, at man i sagsforløbet får klarhed over hvilke behov I har nu, men at vi også sammen tænker nogle år frem i tiden. Det er utrolig vigtigt for os, at I bliver 100% tilfredse med jeres nye hus, for det skal jo gerne være et hus, der passer til familiens behov mange år frem.

Byggeforløbet kan ofte blive en stor mundfuld for mange, eftersom der er mange valg, der skal træffes undervejs. Derfor hjælper vi jer gerne med grundkøb, gennemsyn af lokalplaner, indretning, materialevalg eller andet, som er vigtigt for jer.