Om Comforthuse

Vi beskæftiger os med salg og opførelse af parcelhuse på kundernes byggegrunde. Vi har udviklet et husprogram, der omfatter en del forskellige grundplaner, der alle kan tilrettes efter kundernes ønsker. Der kan udvides, flyttes skillevægge eller møbleres om på de foreslåede indretninger. Derudover laver vi også en del specielle villaer, som vore arkitekter tegner efter ønske. Alle vore boliger er udført efter gældende krav omkring lavenergibolig.

Comforthuse A/S har igennem de seneste år opført hundredvis af boliger som tager udgangspunkt i ovenstående koncept. Vi kan derfor altid finde et hus – enten under opførelse eller næsten indflytningsklar – som vi gerne viser frem. Du kan altid få et indtryk af de mangeartede livsstilsformer og ikke mindst kvaliteten, som huse opført af Comforthuse A/S byder på.

Livsstil, kvalitet og arkitektur er nøgleord for dit nye hus.

Hos Comforthuse A/S lægger vi vægt på, at der er et hus til enhversmag og behov.

Vores mange grundplaner giver rigt udgangspunkt for et komplet overblik over dit færdige husbyggeri – inden der er taget ét eneste spadestik.

Vi er klar over, at mennesker er individuelle, deraf individuelle ønsker og krav. Vi er stolte af, at vi ikke har ét eneste hus, der er opført flere gange. Vi sikre vore kunder unik design og skaber miljøer, der afspejler både materialevalg og kvalitet i selve byggeriet. Individualiteten bevares på denne måde samtidig med at den enkelte kunde selv styrer investeringen i byggeriet.

Vores Skitsemappe er derfor kun eksempler på vor formåen, og de mange forskellige ønsker vi hver dag gør alt for at imødekomme for vores kunder.

Bestil en skitsemappe, og find eller bliv inspireret til at finde det hus der passer til dig og din famile.

Comforthuse A/S har mere end 30 års erfaring med opførelse af individuelle parcelhuse i høj håndværksmæssig kvalitet.

Mange af vores samarbejdspartnere har været med fra starten, dette sikre at alle vores huse får den kvalitet vi selv ville forlange, hvis det var hjemme hos os selv.

Vi bygger på Fyn, Sjælland og i en radius på ca. 60 km fra den nye Lillebæltsbro.