Bestil en tegning af hus, som I gerne vil have det. Kom trygt til Comforthuse A/S

Tegning af hus

Når vi bygger typehus for vores kunder, tager vi altid udgangspunkt i en af vores mange planløsninger. Derefter er I velkommen med ændringsønsker, som vi tager med i næste udgave af tegning af hus, og som derefter kan danne beslutningsgrundlag for byggeriet.

Vi kan tilbyde alle de mest forekommende hustyper, dvs. længehuse, vinkelhuse, knækhuse og H huse – alle typer i mange forskellige størrelser og altid i samme høje kvalitet. Fantasien sætter ingen grænser.

Hos os kan I sikkert finde en tegning af hus, som modsvarer jeres ønsker og behov, ellers laver vi gerne ændringer i grundplanen i den udstrækning, som det overhovedet er muligt i forhold til konstruktionen. Vi står klar til at bygge et typehus, som I ønsker det og ikke som andre synes det bør være. Derfor er en tegning af hus, der modsvarer jeres ønsker, en utrolig vigtig del i processen.

Grundplan af hus efter tegning, som I har skabt ideerne til

Tegning af hus til et byggeprojekt

Comforthuse A/S har altid haft det erklærede mål, at vi vil bygge huse, som vores kunder ønsker det, og uden, at man bliver nødt til at acceptere en masse standardløsninger, som ikke kan ændres.

Hos os er vi altid åbne for ændringer i planløsningen så langt, som det overhovedet går. Det er trods alt jer, der skal bo og trives i huset og derfor også jer, der bør bestemme, hvordan huset skal indrettes. Og vi ønsker blot, at I er tilfredse med resultatet i sidste ende.

Bestil en tegning af hus, som I gerne vil have det. Desuden går vi aldrig i gang med et byggeri, før I er 100 % tilfredse. Og så er vi endda åbne for yderligere ændringer under byggeriets gang.

Ring til os og bestil tid for et møde, vi er nemme at snakke med.