Vælg Comforthuse A/S typehuse blandt firmaer, der kan og vil noget

Typehus firmaTypehuse fra firmaer, der leverer kvalitetsbyggeri til tiden, hænger ikke på træerne. Comforthuse A/S er et af dem, og vi garanterer gennemført kvalitet, uanset hvilken hustype og størrelse i vælger – og der er meget at vælge imellem.

Vi bygger altid efter de nyeste principper og energirigtige løsninger, herunder huse i lavenergiklasse jf. BR 10.

Comforthuse har den holdning, at individuelle planløsninger ikke behøver at være dyrere end et standard typehus og at kvalitet ikke behøver at koste en formue.

Hvis I gerne vil have et hus, der ikke ligner alle andre i området, men ønsker et kvalitetshus, der bærer præg af jeres personlige valg og idéer, så bygger vi hellere end gerne det.

Kontakt os desto før jo bedre og bed om forslag til planløsninger, som I selv kan arbejde videre med og læs mere her på hjemmesiden. Vi ligger altid helt fremme blandt typehuse og firmaer, der stråler af kvalitet.

Vi og vores kunder er så kreative og fleksible, at vi aldrig har bygget 2 identiske huse.

Vælg typehuse og firmaer der er præget af kvalitet og seriøsitet

Typehuse firmaerComforthuse A/S er netop en eksponent for kvalitet og seriøsitet.

Vi har været med fremme i en lang årrække – og med succes hele vejen igennem, det fortæller noget om vores seriøsitet, indstilling og kundeservice. Samtidig bygger vi fleksible typehuse i en sådan kvalitet, at det imponerer selv kundernes byggesagkyndige, læs blot uddrag af kundeudtalelser her på hjemmesiden, og se i øvrigt vores mange forskellige huse med forslag til planløsninger.

Se vores udvalg af typehuse: Se knækhuseSe vinkelhuseSe H-huse