Comforthuse A/S byder på nogle af markedets bedste typehuse priser

Comforthuse A/S har været på banen i rigtig mange år og har altid kunnet tilbyde huse i en unik kvalitet og til særdeles rimelige typehuse priser. Og så er vores typehuse ikke helt almindelige typehuse, idet vi har udviklet et koncept, hvor der er plads til fleksible og individuelle løsninger som indebærer, at vi kan bygge jer et hus, som I gerne vil have det. Rimeligt, ikke sandt – for det er jo jer, der skal bo der og trives der? Vi bygger huse baseret på et større antal planløsninger, som I kan ændre på inden for mange områder, vi finder normalt den mest optimale løsning. Længehuse, vinkelhuse, knækhuse og H huse – vi har det hele og nok også I en størrelse, der passer til jeres behov og jeres budget.
Tag kontakt med os snarest muligt og lad os få en snak om jeres byggeplaner, vi stiller altid op med råd og vejledning. Vil I se et af vores dejlige prøvehuse, så klarer vi også det uden problemer.

Typehus priser der giver genklang! Kom og check dem hos Comforthuse A/S

Comforthuse A/S er altid først med det sidste, både når det gælder de nyeste byggeprincipper og energirigtige løsninger, herunder huse i lavenergiklasse jf. BR 10 samt tilpasning af vores typehus priser i overensstemmelse med prisudviklingen i både opadgående som nedadgående retning. Vi kan til enhver til tilbyde typehus priser, der matcher markedets bedste – men kig engang på vores kvalitet og standard udrustning, vores fleksibilitet og individuelle løsninger, det er der ikke mange, som matcher. Vælg det sikre for det usikre – vælg Comforthuse A/S med den unikke kvalitet og de beskedne typehus priser.

Læs mere om: Typehuse FynTypehuse