Typehuse i særklasse

Typehuse og arkitekttegnede huse – velkommen til Comforthuse A/S.

Hos Comforthuse A/S bygger vi typehuse og specialhuse. Det er vores målsætning at opføre og aflevere et perfekt hus hver gang.

Kunden fortjener et perfekt typehus. Derfor arbejder alle vore håndværkere, underentreprenører og samarbejdspartnere efter princippet om frihed under ansvar, og ærlighed overfor kunden. Vi overholder de aftaler der laves og sætter en stor ære i at aflevere typehuset til tiden og i bedste håndværksmæssige kvalitet.

Udover typehuse bygger vi også individuelle arkitekttegnede huse efter kundens ønsker, enten som nøglefærdigt hus eller eventuelt som medbyg. Vi bygger huse i både ét og flere plan, f.eks. med forskudte etager. Vores motto er: Ikke to kunder er ens, og derfor skal husene heller ikke være det.

Et typehus behøver f.eks. ikke bare at være et typehus – vi er åbne for at præge typehuset efter jeres ønsker.

Har I et hus, som er I er meget glade for, er vi også gearet til både om- og tilbygningsopgaver og vi kan også opføre mindre erhvervsbyggerier.

Vi bygger altid efter de nyeste principper og energirigtige løsninger, herunder huse i lavenergiklasse jf. BR 10.

Såfremt I har spørgsmål eller har brug for rådgivning, står vi gerne til jeres disposition. Kontakt os da på telefon eller mail.