Fleksible og individuelle kvalitets typehuse på Sjælland og Fyn til rimelige priser

Typehus på SjællandDet er os en fornøjelse hos Comforthuse A/S at kunne tilbyde typehuse på Sjælland og Fyn i en uovertruffen kvalitet og til populære priser.

Vi har et omfattede produktprogram med individuelle typehuse af enhver art og i mange størrelser. Længehuse, vinkelhuse, H huse og knækhuse – alle med den samme standardudrustning af meget høj kvalitet og alle i valgfri størrelse.

Vi hylder princippet om individualisme og har derfor udviklet et koncept, der sætter meget vide grænser for fleksibilitet og individuelle løsninger for samtlige typehuse. Der findes ikke 2 ens familier med de samme ønsker og det samme behov, derfor kan vi tilbyde et bredt albuerum for individuelle ændringer af vores planløsninger.

I bestemmer – vi bygger typehuse på Sjælland og Fyn samt arkitekttegnede villaer efter jeres temperament.

Ring til os og hør nærmere og læs mere her på hjemmesiden.

Typehus SjællandTypehuse på Sjælland og Fyn i bedst mulig kvalitet til bedst mulige priser

Vælger man at bygge typehus på Sjælland med Comforthuse A/S som partner og styrmand, så går I med garanti ikke forkert i byen.

Vi har erfaringen, har bygget masser af huse i tidens løb, vi er seriøse, ærlige og åbne i kommunikationen, leverer til tiden og lever i øvrigt altid op til vores løfter. At vores typehuse på Sjælland og på Fyn så ligger kvalitetsmæssigt helt på top og vores priser helt i bund, det er vel heller ikke at foragte? Kom trygt til os når det drejer sig om at bygge typehuse på Sjælland og på Fyn.

Se mere om: Typehus priserPlantegninger – Typehuse Fyn – Udstillingshuse fyn