Typehuse – Sjælland & Fyn

Typehuse på Sjælland & Fyn med fokus på individuelle ønsker og høj kvalitet

Typehus på Sjælland

Det er os en fornøjelse hos Comforthuse A/S at kunne tilbyde typehuse på Sjælland og Fyn i en uovertruffen kvalitet og til populære priser.

Vi har et omfattede produktprogram med individuelle typehuse af enhver art og i mange størrelser. Længehuse, vinkelhuse, H huse og knækhuse – alle med den samme standardudrustning af meget høj kvalitet og alle i valgfri størrelse.

Vi hylder princippet om individualisme og har derfor udviklet et koncept, der sætter meget vide grænser for fleksibilitet og individuelle løsninger for samtlige typehuse. Der findes ikke 2 ens familier med de samme ønsker og det samme behov, derfor kan vi tilbyde et bredt albuerum for individuelle ændringer af vores planløsninger – se vores plantegninger over huse.

I bestemmer – vi bygger typehuse på Sjælland og Fyn samt arkitekttegnede huse efter jeres temperament. Ring til os og hør nærmere, og læs mere her på hjemmesiden.

Typehuse på Sjælland og Fyn i bedst mulig kvalitet til bedst mulige priser

Typehus Sjælland

Vælger man at bygge typehus på Sjælland med Comforthuse A/S som partner og styrmand, så går I med garanti ikke forkert i byen.

Vi har erfaringen, har bygget masser af huse i tidens løb, vi er seriøse, ærlige og åbne i kommunikationen, leverer til tiden og lever i øvrigt altid op til vores løfter. At vores typehuse på Sjælland og typehuse Fyn så ligger kvalitetsmæssigt helt på top og vores priser helt i bund, det er vel heller ikke at foragte?

Kom trygt til os når det drejer sig om at bygge typehuse på Sjælland og på Fyn.