Kvalitets typehuse med individuelle løsninger

Typehuse med albuerum for individuelle løsninger er nøgleord for Comforthuse A/S. Vi ønsker at bygge jer et hus, som I gerne vil have det. Vi har masser af planløsninger for samtlige vores hustyper, men fælles for dem alle er, at vi altid er parat til at gennemføre de ændringer, som I ønsker gennemført.

Vi bestræber os på at opfylde alle ønsker i den udstrækning, som det overhovedet er muligt. Alle vores typehuse er gennemført kvalitet, vi går aldrig på kompromis med kvaliteten – læs blot her på hjemmesiden, hvad der indgår af kvalitetsprodukter i samtlige vores huse, det er ikke småting.

Hvad siges f.eks. om blødstrøgne mursten, 3 lags superlavenergiruder, Nilan ventilationsanlæg, betontagsten, gulvvarme i hele huset med trådløse rumfølere, Grohe vandbesparende blandingsbatterier, loft i 5” ludbehandlede profiler, trægulv i stuen i eg/ask … og meget, meget andet.

Kontakt os for et informationsmøde og bestil samtidig tid for at se et af vores prøve typehuse. Kvaliteten taler for sig selv.

Typehuse til de rigtige priser.

Comforthuse A/S kan tilbyde typehuse i en unik kvalitet og med et 1.klasses materialevalg til priser, som ikke er hverdagskost for typehuse med individuelle løsninger og i en sådan kvalitet.

Uanset om I vælger et længehus, et vinkelhus, et knækhus eller et H hus, så leverer vi altid samme topkvalitet, både hvad angår den håndværksmæssige udførelse og materialevalget. Bestem i høj grad en egen planløsning for jeres drømmehus, som I forhåbentlig skal bo og trives godt i mange år ud i fremtiden.

Kontakt Comforthuse A/S for nærmere information og læs gerne mere om os og vores individuelle typehuse her på siderne.

Læs mere om: Bygge husTegning af husTypehuse på FynTypehus priserVinkelhusHus i OdenseTypehus firmaer