Selvfølgelig vælger man Comforthuse A/S i vrimlen af danske typehusfirmaer

Typehusfirmaer Fyn

Når man skal bygge hus og vælge blandt mange typehusfirmaer, så er Comforthuse A/S i Odense et rigtig godt og sikkert valg.

Ikke alene bygger vi i absolut topkvalitet og til beskedne penge, men vi kan desuden tilbyde et stort udvalg af huse i mange størrelser. Alle med den fællesnævner, at husene er yderst fleksible at foretage ændringer i, idet vi ser det som en meget vigtig del af vores koncept at kunne tilbyde individuelle løsninger til individuelle familier.

Vi kan tilbyde en række standard grundplaner samt tegning af hus, ud fra hvilke den enkelte bygherre har mulighed for at foretage masser af ændringer for på den måde at tilpasse huset til familiens ønsker og behov. I vores husprogram indgår såvel længehuse som vinkelhuse, knækhuse og H huse – vi har simpelthen et hus for enhver smag.

Kvalitetsbyggeri hele vejen igennem med markedets bedste materialer. Ring blot og aftal tid for et besøg i et af vores prøvehuse og se med egne øjne, hvordan et godt typehus skal se ud, når det er som bedst og kommer fra et af Danmarks bedste typehusfirmaer.

Comforthuse A/S – en perle blandt danske typehusfirmaer

Typehusfirma på Fyn

Comforthuse A/S har altid været med helt fremme blandt danske typehusfirmaer og også altid ligget helt fremme i pool position, når det gælder kvalitet, individuelt byggeri samt beskedne priser. Netop med hensyn til individuelt byggeri har vi altid prioriteret individuelle løsninger meget, meget højt.

Vores typehusprogram er både fleksibelt og varieret og er hele vejen igennem præget af kvalitets håndværk og de bedste materialer overhovedet. Hvad siges f.eks. om blødstrøgne mursten, 3 lags superlavenergiruder, Nilan ventilationsanlæg, gulvvarme overalt med trådløse rumfølere, elegant trægulv i stuen, tæpper i alle værelser, klinker i bryggers, køkken og badeværelser og meget andet.

Vil I vide mere så kontakt gerne Comforthuse A/S – en perle blandt typehusfirmaer – og bed om brochuremateriale med planløsninger – et nøglefærdigt hus, læs også gerne mere her på hjemmesiden.