Vælg et topklasse vinkelhus fra Comforthuse A/S – bedre findes bare ikke

Typehus - VinkelhusEt vinkelhus er nok stadigvæk den foretrukne form for typehus, og specielt et vinkelhus fra Comforthuse A/S er meget populært og efterspurgt. Med den rigtige placering på grunden, giver et vinkelhus nemlig en stor dejlig krog med mulighed for overdækning og med både sol og skygge det meste af dagen.

Et vinkelhus stiller krav om en byggegrund af en vis størrelse, men kan i de fleste tilfælde placeres ind på de fleste grunde i nyere udstykninger.

Med et vinkelhus fra Comforthuse A/S åbnes der mulighed for at anlægge en større overdækket terrasse, ligesom der er masser af muligheder for en spændende indretninger med for eksempel 2 afdelinger med hver sit badeværelse, den ene for forældrene og den anden for den yngre generation.

Vi tilbyder ikke mindre end 14 forskellige størrelser spændende fra 123 m2 til 180m2, alle med det samme luksuriøse materialevalg.

Og så er der desuden muligheder for masser af individuelle ændringer.

Med en smukt og funktionelt vinkelhus fra Comforthuse A/S får I en kvalitetsbolig for livet

VinkelhusVælger man at bygge et vinkelhus med Comforthuse A/S ved roret, er man sikret en gennemført kvalitetsbolig resten af sin tilværelse.

Hos os har man masser af muligheder for at vælge individuelle løsninger, både med hensyn til grundplanen som med den mere detaljerede indretning. Vi ønsker at bygge huse, som I gerne vil have det – det er jer der skal bo og trives der måske resten af livet.

Ring til os og hør nærmere og bestil gerne vores brochuremateriale med plantegninger. Vil I gerne se et prøvehus, er det ligeledes blot at ringe og bestille tid, så klarer vi resten.

Læs også gerne mere her på hjemmesiden, der er sprængfyldt med relevant information om jeres forhåbentlig kommende vinkelhus.

Læs mere om: Knækhus – H huseBygge hus – Typehusfirmaer